Марина Диневи

Българския курорт Свети Влас, нарича още Сен Тропе. Свети Влас разполага с най-голямата ценност, а именно чистите плажове с фин пясък, уникален микроклимат, който помага за лечение на бронхо-белодробни заболявания. Свети Влас отдавна е избиран от богати и известни гости не само от България, но и от чужбина и за това чистотата, опазването на обществения ред и аристократичния живот тук са на много високо ниво.

Яхтеното пристанище „Марина Диневи“

В центъра на курорта и новата част на Свети Влас се намира луксозното яхтено пристанище. Тук може да видите уникални автомобили Lamborghini, Ferrari или Bentley, паркирани в близост до луксозните ресторанти, скъпи бутици и елегантни дами които се разхождат с вечерни рокли. Мястото никак не е като стереотипа на български курорт.

Търсите къде да си направите впечатляващи снимки от курорта? Ще ги имате ако посетите Марина Диневи!

От яхтеното пристанище може да се разходите с лодка до стария Несебър или да поплавате в залива на Слънчев бряг с пиратския кораб „Black Sam”.

Всяка година през август от тук започва голяма ветроходна регата. От тук тръгва и прочутото рали София – Свети Влас (Premium Rally Sofia – Saint Vlas), когато крайбрежната алея на яхтеното пристанище е изпълнена с ръмжащи екзотични автомобили.

На крайбрежната алея на Марина Диневи се намира и популярният ноще клуб Planet Yacht Saint Vlas, която привлича млади хора от цялата страна.

Най-големият яхт клуб в България Марина Диневи е основан в Свети Влас през 2007 г., с капацитет от 300 яхти.

Марината се превърна в притегателен център за много взискателни туристи, търсещи спокойствие, изисканост и забавление по свой избор. През годините се превърна в предпочитан кей на множество бизнес, културни, спортни и светски събития.

Яхтеното пристанище Марина Диневи разполага с оборудване от световна класа и като модерен яхтен център предлага всичко необходимо за безопасното съхранение, поддръжка и експлоатация на Вашата яхта. Разнообразието от пристанищни услуги на Марината се допълва от редица допълнителни удобства.

Марина Диневи е наградено със Син флаг. За да заслужат Син флаг, това яхтено пристанище и посетителите трябва да отговарят на редица критерии, свързани с качеството на морската вода, екологичната информация и екологичното образование, безопасността, услугите и удобствата.

Колоритът и невероятната атмосфера на това място се допълва от поредицата плажни заведения. Тук се намират едни от най-добрите ресторанти, заведения, хотели, казина, шикозни бутици и впечатляващи яхти. Алеята за разходки покрай яхтите и плажа е любимо място на гостите на града.