За Свети Влас и покупката на имоти

Свети Влас оправдава репутацията си за лукс и блясък. Тази част на Българкото Черноморие привлича тълпи от туристи, както от България, така и от чужбина. Многото слънчеви дни през годината и прекрасната природа правят Свети Влас едно наистина идилично място за живеене, а добрият стандарт на живот е върха, когато става въпрос за избор на място за закупуване на луксозен имот. От морския бряг до подножието на Стара планина, независимо дали искате да живеете край морето или в планината, в града или на брега, живота в Свети Влас ще ви хареса.

През последните няколко години Свети Влас се превърна в едно от най-търсените места за закупуване или наемане на имот. Това е едно от най-елегантните и ексклузивни места по Черноморието и притежаването на имот там би било не само добра инвестиция, но и прекрасно място за почивка.

Избор на имоти в Свети Влас

След като сте решили да инвестирате в недвижими имоти в Свети Влас, време е истинското забавление да започне. Ще ви хареса да разглеждате нашата селекция от красиви вили, къщи и апартаменти, разположени по крайбрежието от Слънчев бряг до Св. Константин и Елена. Но независимо дали търсите втори дом или инвестиция за дългосрочно отдаване под наем, има няколко ключови фактора, които трябва да вземете под внимание, когато избирате своя имот в Свети Влас:

Гледка: Когато става въпрос за панорамни гледки и зашеметяващи пейзажи, Свети Влас е точно там с най-добрите от тях. За да намерите идеалния фон за вашия нов имот, просто прегледайте нашата селекция от луксозни вили и апартаменти с изглед към планините и Черно море.

Плувен басейн: И ако планирате да се забавлявате много през летните месеци, може да помислите и за избор на имот с частен басейн. Не само ще забавлява семейството през цялото лято, но също така ще осигури перфектната обстановка за бляскави градински партита, след като слънцето залезе, това е печеливш избор.

Удобства: Комплексите от затворен тип може да ви предложат доста удобства като: ресторант, детски кът, фризьорски салон, студио за масаж, фитнес, охрана и др.

Обслужване: Повечето комплекси разполагат с рецепция, която е на разположение 24/7. Това би ви улеснило много при отдаването на имот под наем. Вашите гости ще бъдат обслужени, дори и вие да не се намирате там. Обслучването включва също и поддръжка на общите части на комплекса – почистване на външните и вътрешни части, почистване и поддържане на басейна, охрана и др.

Такса поддръжка: Таксите за поддръжка включват именно тези неща които изброихме по-горе. Обикновено варират от 8 до 12-15 евро на квадрат. Не са изключени и комплекси които са без такса за поддръжка.

Паркиране: Паркирането в Свети Влас може да е трудно през летния сезон, но ние намерихме най-добрия начин да победим това. Просто изберете един от нашите луксозни имоти, продавани с частен гараж или паркомясто, и никога повече няма да се налага да се притеснявате къде да оставите колата си.

Закупуване на имоти в Свети Влас

Закупуването на апартамент или друг тип имот в този живописен български град може да достигне до над 1000 евро на кв.м , като повечето от апартаментите са с гледка към морето и се намират в затворени жилищни комплекси с басейни и охрана. Вторичният пазар предлага интересни варианти на обзаведени апартаменти на много конкурентни цени.

Купувайки имоти в Свети Влас, вие можете да се насладите на всички предимства на новата инфраструктура (засега на доста разумни цени), без неизбежния шум и струпване на хора в големите курорти.

Показване на 10 резултата